28 de gener de 2014

TAST D'OLIS I DEGUSTACIÓ DE PATATES FREGIDES

Ahir hi va haver la primera jornada dels Tastos de la Fira de la Candelera de Molins de Rei, on vaig tenir el plaer d'assistir. Es tracatava d'un tast d'olis, on ens van mostrar la diferència que hi havia entre quatre olis de diverses qualitats. Ens els van servir en uns gots de color blau, per evitar que el color del producte influís en l'anàlisi de cada varietat. Després de tastar-los, van fregir patates amb tres, d'aquests quatre olis, per mostrar-nos que la diferència de gust és ben clara. Però no només vam tastar i degustar, sinó que també vam aprendre que l'amargor de l'oli lliga íntimament cel i terra. Una temporada de més sequera ens acaba donant un oli més amarg, que no pas un període més humit. Cal sempre mirar el cel, doncs, per saber què passarà amb la terra. 
Us deixo algunes imatges!








2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Mònica!!!
    Al nostre facebook i al canal del youtube pots veure més fotos i vídeos on surts esplèndida tastant i rient en bona companyia!

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres! Les fotos són precioses... I el tast va ser genial! ;)

    ResponElimina

Deixeu les vostres opinions i comentaris. Seran molt ben rebuts!