7 de febrer del 2014

UN BUS SOTA L'ESCUMA, A CORNUALLA

Aquests dies les fortes pluges i el temporal marítim han afectat el sud-oest de Gran Bretanya, concretament la zona de Cornualla. Un dels efectes de tot plegat ha estat aquesta paret de 3 metres d'escuma que ha invait els carrers. El conductor d'aquest autobús és capaç de conduir amb l'ajuda de l'eixugaparabrises.

6 de febrer del 2014

ESLOVÈNIA LITERALMENT CONGELADA

La devastació ha arribat a Eslovènia a causa de la neu, del gel i de les baixes temperatures. Des de divendres el país està totalment paralitzat i unes 50.000 cases estan sense electricitat. Hi ha problemes en moltes carreteres i en el transport ferroviari, a causa de la caiguda d'arbres i pals elèctrics. Les imatges parlen per si soles...

4 de febrer del 2014

WAKEAPP WEATHER

Avui he pensat que seria interessant recomanar-vos una aplicació de mòbil que, si més no, m'ha semblat interessant. S'anomena WakeApp Weather, i et desperta en funció del temps que fa. Per exemple, si tu t'has posat el despertador a les 7 del matí per anar a córrer i ella detecta que està plovent, doncs no sonarà, evitant d'aquesta manera que et llevis, vegis que plou i tornis al llit. O per una altra banda, si has d'anar a treballar i veu que plou, farà sonar el despertador una mica abans, perquè ja sabem tots que quan cauen, encara que siguin quatre gotes, tot s'alenteix... Aquest és el seu aspecte i aquí en teniu més informació.


3 de febrer del 2014

TEMPORAL AL CANTÀBRIC

Costa triar només unes imatges per mostrar-vos el brutal temporal marítim que hi ha hagut aquest cap de setmana a la façana cantàbrica. A banda de les onades provocades per una depressió situada a latituds més altes, s'ha unit una situació de marea viva, que ha fet que en alguns indrets la imatge fos comparada a la d'un tsunami, en miniatura. Aquí us deixo algunes de les imatges. A la secció d'avui de l'Arucitys, podreu recuperar la resta. El segon vídeo és per mostrar allò que no s'ha de fer mai davant d'un temporal d'aquesta magnitud.