10 de març de 2014

PRIMER TAST METEOROLÒGIC A BONANSA

Divendres vam arribar al Bonansa Country Hotel, i només obrir la porta ja ens vam sentir com a casa. Un bon sopar, una gran companyia i l'observació astronòmica guiada per Celístia Pirineus, ens van fer passar una primera nit fantàstica. Dissabte va arribar el gran moment, el de posar a prova aquella idea que feia una mesos havíem tingut: combinar vi i meteorologia. Al costat de Tomàs Cusiné i amb tots els assistents oberts i entregats, tot plegat va ser molt fàcil. El Tomàs va fer una presentació de cada vi, després entre tots dos vam comentar com havia estat l'any del vi en qüestió pel que fa a temperatura i precipitació i finalment, segons les característiques i trets del vi, ho vam unir amb una situació, fenomen o moment relacionat amb la meteorologia/geologia. Us deixo unes quantes fotos de la trobada.














Per sobre de tot vull agrair al Javier i a la Mercè, haver fet possible aquesta trobada i també a la mare del Javier que ens va fer uns bunyols de vent deliciosos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu les vostres opinions i comentaris. Seran molt ben rebuts!