23 de desembre del 2013

QUIN TEMPS FARÀ PER NADAL?

De moment avui acabarem el dia amb un temps força tranquil, només amb algunes bandes de núvols, totalment inofensius. Demà al matí els núvols es faran espessos arreu i arribaran els primers ruixats a les comarques de Lleida, que a la tarda s'estendran a la resta. Durant la nit de Nadal, els xàfecs afectaran qualsevol comarca. Amb una cota de neu d'entre 1.600 i 2.000 metres. Podeu consultar els avisos del Servei Meteorològic de Catalunya, per acumulació de pluja, estat del mar i ventades aquí. El vent bufarà amb força en zones elevades, però també es deixarà notar a la resta del país. El dia de Nadal, encara quedaran restes de ruixats al matí, mentre que a la tarda aniran a la baixa. La cota de neu ballarà entre els 1.000 i els 1.600 metres. La nit de Nadal a Sant Esteve, el que notarem serà una baixada de les temperatues.

MOLT BONES FESTES!!


2 comentaris:

  1. per Sant Esteve ja surten mapes marcant cota de neu a 600m! Això si al Pirineu, sense baixar d'allà! ;) bones festes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, serà al Pirineu de Lleida. Allà encara si escaparan alguns ruixats, però a la resta, el dia de Sant Esteve farà fred, però més sol.

      Elimina

Deixeu les vostres opinions i comentaris. Seran molt ben rebuts!