8 de maig del 2014

AVUI LA COSA VA DE TORNADOS...

Davant de les imatges tan impressionants que ens arriben d'arreu del món, avui he estat incapaç de decantar-me per una de sola! Però ho he pogut agrupar en un mateix tema: tornados! El primer és un tornado que s'ha format a Colorado. Jony Hallen, caçador de tornados, ens ofereix aquesta imatge tan impactant i perillosa, que va obtenir acostant-se al màxim:


Per una altra banda ens arriba també aquesta fotografia, des de Chillicothe (Missouri) penjada a Instagram, d'un remolí de foc. En aquest cas l'origen no és el mateix que en l'anterior. Aquests remolins es formen quan una massa d'aire molta càlida es troba amb uns certs corrents de vent ascendent. Donant lloc a aquest fenomen tan espectacular:


I el darrer cas correspon, més aviat, als efectes que un remolí o tornado poden portar. En un poble de Sri Lanka van ploure peixos! Uns 50 kg. de peixos que feien entre 5 i 8 cm. I tot plegat fruit d'una corrent ascendent que els havia xuclat i traslladat fins al núvol de tempesta, que més endavant va descarregar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu les vostres opinions i comentaris. Seran molt ben rebuts!