13 de febrer del 2014

UN FORAT ENGOLEIX 8 COTXES

Cada vegada hi ha més forats misteriosos? O és que cada cop tenim més càmeres a l'abast i mitjans per assabentar-nos? Aquesta vegada ha passat al National Corvette Museum situat a Bowling Green, Kentucky. S'ha format un forat de 12 metres de diàmetre i 9 de profunditat, que ha afectat 8 cotxes. Alguns d'aquests han caigut directament dins del forat. De moment, el museu es manté tancat, per avaluar danys estructurals.

12 de febrer del 2014

QUIN ÉS EL POBLE AMB MÉS SOL, DE L'ALT PIRINEU?

Ivan Alfonso, un aficionat a la meteorologia, ha fet un estudi per veure quins són els pobles de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Ata Ribagorça que tenen més o menys hores de sol el dia del solstici d'hivern. Els dos extrems han estat per un costat Escunhau (Vall d'Aran) amb 50 minuts de sol diari, i Rubió (Pallars Sobirà) amb 8 hores i 30 minuts. Si en voleu més detalls, els trobareu aquí.




11 de febrer del 2014

NOTANT LA PLUJA, PER PRIMERA VEGADA

Probablement, molts de vosaltres ja heu vist aquestes imatges. La setmana passada em van arribar per tots costat i crec que en aquest espai no poden faltar. Es tracta d'una nena, de California, de 15 mesos que descobreix per primera vegada la pluja. La seva reacció, no té preu!